Metode de crackuire a securitatii WiFi (WEP si WPA) vandute in China

0
802

Ce ati spune daca ati afla ca exista acum o metoda sa accesati retelele WiFi parolate, fie ca e vorba de securitate WEP si WPA? Ei bine iata ca in China se vand kituri de crackuire a sistemelor de securitate ale retelelor WiFi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Astfel, nu ar trebui sa va mire daca veti gasi online un pachet compus din: adaptoare USB WiFi, Linux, softuri specializate pentru spargerea parolelor si chiar si un manual pentru acest proces fraudulos. Popularitatea acestor metode de crackuire a atras atentia unui site de licitatii din China, care a banat vanzarile de acest gen.

Interesant este faptul ca aceste pachete de hacking WiFi se adreseaza chiar si celor cu minime cunostinte in ale webului, permitandu-le sa fure parole si sa intre pe retelele WiFi ale altor utilizatori. Kiturile sunt destul de ieftine, costand in jur de 24 de dolari, iar piesa principala a unui astfel de pachet este o antena de 6 inchi, conectata la un port USB.

Ea este insotita de un CD cu drivere si un alt CD care booteaza un sistem de operare numit BackTrack. Pe aceasta platforma, utilizatorul va rula aplicatii care incearca sa obtina parolele pentru cele 2 protocoluri care protejeaza retelele WiFi (WEP si WPA). Aceste kituri continua sa ramana populare in ciuda legilor anti-hack din China.

[Sursa via Twitter]