Mercedes-Benz prezintă cel mai modern autocar din portofoliu! Tourismo RHD se vrea a fi un soi de E-Class în zona de transport persoane!

0
3422
Tourismo RHD

Multe persoane aleg călătoriile în afară cu autocarul, metodă mai avantajoasă care permite pasagerilor să se bucure și de peisajele pe care le întâlnesc în cale. Pentru a contribui la o călătorie cât mai confortabilă este nevoie și de un autocar pe măsură, unul cum este Mercedes-Benz Tourismo RHD ediția 2017.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Proaspăt anunțat oficial, acest autocar i-ar fi costat pe germani aproximativ 400 milioane de euro – bani ce s-au dus în investițiile realizate de la schiță și până la producerea vehiculului. Aflăm că acesta este cu 4.5% mai eficient decât predecesorul și că el vine echipat cu o tehnologie numită Predictive Powetrain Control.

Tourismo RHD

Există aici și un sistem de cruise control ce anticipează drumul dinainte pe baza navigării prin satelit și astfel schimbă setările sistemului de propulsie pentru a se obține un consum cât mai economic. Se oferă și sugestii speciale șoferului grație unei funcții numite Eco Driver Feedback.

După cum puteți vedea prin intermediul imaginilor din galeria de mai sus, acest autocar pune atât șoferul, cât și pasagerii pe primul loc. Confortul și design-ul modern interior se remarcă de la o poștă și observăm că primim chiar și un frigider la bord pentru păstrarea de răcoritoare pe parcursul drumului.

Pe lista de dotări mai există și sistemul de asistare la frânarea de urgență și aflăm că la nivel de motorizare acest autocar vine cu o unitate turbo diesel cu 6 cilindri în linie – motor capabil să dezvolte un cuplu de 2200 Nm și o herghelie de 456 cai putere.

Consumul este de 7.7 – 10.7 litri la 100 km parcurși pentru această variantă. Există și o altă motorizare twin-turbo cu 354 cai putere, cuplu de 1400 Nm și transmisie automată în 8 viteze.