Logitech Z607 este un nou sistem audio accesibil; Ne aduce sunet surround 5.1 și putere de 160W

0
1093
Logitech Z607

Pe piața produselor audio debutează astăzi și sistemul audio Logitech Z607, dispozitiv ce ne aduce sunet surround într-un pachet foarte accesibil. Acesta se poate conecta la toate tipurile de surse audio și oferă suport 5.1, dar și conexiune Bluetooth pentru redare chiar și de pe telefon.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

De asemenea, sistemul audio permite redarea sunetului de la televizor, sau PC, folosindu-se fie o conectivitate Bluetooth, prin cablu RCA sau mufă jack 3.5 mm. Pe deasupra veți putea reda conținut audio și de pe un card de memorie SD, sau de pe o unitate de stocare USB.

Logitech Z607

Are Radio FM și un cablu cu lungime de 6.2 metri ce oferă posibilitatea de a amplasa sistemul audio cu ușurință în poziția ideală de a asigura un sunet surround fără a fi nevoie de o reamenajare a încăperii. Avem și telecomandă cu acoperire de până la 10 metri și în materie de performanțe, sistemul oferă o putere de 160W și un subwoofer de 5.25 inch.

Ni se promite un sunet puternic cu note înalte clare și bass profund indiferent de sursa folosită pentru a reda conținutul audio. Logitech Z607 va fi disponibil pe piața din România începând cu luna decembrie la un preț recomandat de doar 129 euro!