Logitech Z607 este un nou sistem audio accesibil; Ne aduce sunet surround 5.1 și putere de 160W

0
821
Logitech Z607

Pe piața produselor audio debutează astăzi și sistemul audio Logitech Z607, dispozitiv ce ne aduce sunet surround într-un pachet foarte accesibil. Acesta se poate conecta la toate tipurile de surse audio și oferă suport 5.1, dar și conexiune Bluetooth pentru redare chiar și de pe telefon.

Publicitate

De asemenea, sistemul audio permite redarea sunetului de la televizor, sau PC, folosindu-se fie o conectivitate Bluetooth, prin cablu RCA sau mufă jack 3.5 mm. Pe deasupra veți putea reda conținut audio și de pe un card de memorie SD, sau de pe o unitate de stocare USB.

Logitech Z607

Are Radio FM și un cablu cu lungime de 6.2 metri ce oferă posibilitatea de a amplasa sistemul audio cu ușurință în poziția ideală de a asigura un sunet surround fără a fi nevoie de o reamenajare a încăperii. Avem și telecomandă cu acoperire de până la 10 metri și în materie de performanțe, sistemul oferă o putere de 160W și un subwoofer de 5.25 inch.

Ni se promite un sunet puternic cu note înalte clare și bass profund indiferent de sursa folosită pentru a reda conținutul audio. Logitech Z607 va fi disponibil pe piața din România începând cu luna decembrie la un preț recomandat de doar 129 euro!