Logitech Revue aduce Google TV pe televizorul tau; acum si cu accesorii utile

0
749

Logitech a prezentat recent un set top box pentru HDTV-uri, care va fi vital daca vreti sa aveti parte de experienta Google TV. Practic, veti beneficia de o parte din functiile unui PC pe HDTV si aflam ca Revue are si accesorii pe masura, unele chiar tentante, atat ca pret cat si ca functii.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Primul accesoriu de pe lista este camera pentru videoconferinte din imaginea de mai jos, care soseste la pretul de 149.99 dolari. Aceasta camera poate fi conectata la TV si Revue, pentru o experienta interactiva cu prietenii dumneavoastra.

Avand in vedere cat de avansat tehnologic este Google TV putem uita de telecomanda, astfel ca trecem la urmatorul nivel: Mini Controller. Prezent in imaginea de mai jos, acest accesoriu costa 129.99 dolari si reprezinta o combinatie intre o telecomanda si o tastatura QWERTY.

Exista si o aplicatie pentru Android si iPhone, care transfera functia de telecomanda handsetului dumneavoastra. Numele sau este Harmony si iata si un screenshot:

In cele din urma va prezentam o tastatura speciala pentru Logitech Revue, un soi de Mini Controller mai mare, dar care vine la pachet cu Revue, deci nu costa in plus.

[via crunchgear]