Logitech prezinta tastatura alimentata cu energie solara: Wireless Solar Keyboard K750

0
831

Logitech tocmai a prezentat un nou model de tastatura, pe numele sau Wireless Solar Keyboard K750. Dupa cum o arata si numele acestui produs, tastatura va fi alimentata pe baza de energie solara. K750 poate functiona aproximativ 3 luni fara alimentare, dupa o incarcare completa cu energie solara.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Impreuna cu aceasta tastatura va sosi si o aplicatie speciala, disponibila aici si care va ajuta utilizatorii sa isi pozitioneze tastatura in locul in care lumina ambientala abunda. Nu doar soarele va incarca tastatura, ci si sursele de iluminare din apartament, iar aplicatia va va anunta atunci cand tastatura se pregateste sa ramana fara energie.

K750 se va conecta la PC via Logitech Unifying Receiver (dongle), folosindu-se de criptare 128 bit AES pentru a opri interceptarea pachetelor de date. Acelasi dongle mentionat anterior va fi compatibil cu alte produse Logitech cu suport wireless. Tastatura este disponibila prin precomanda acum, la pretul de 79.99 dolari. Ea va debuta in Europa in aceasta luna.

[via slashgear]