Logitech G și Riot Games lansează periferice oficiale cu tematică League Of Legends

0
1182
Logitech G
Logitech G și Riot Games lansează periferice oficiale cu tematică League Of Legends

Se pare că fanii MOBA-ului League of Legends au noi periferice de adăugat în lista de cumpărături. Logitech G și Riot Games au lansat astăzi echipament oficial cu tematică LOL, special conceput pentru gameri. În colecție intră astfel căștile PRO X, mouse-ul wireless PRO, tastatura mecanicăPRO și mouse pad-ul de gaming G840 XL. Detalii despre toate aceste produse avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua gamă păstrează caracteristicile de top ale produselor Logitech G, evident. Totuși, colaborare dintre cele două companii a fost făcută plecând de la design-ul vizual Hextech. În League of Legends, aceasta este fuziunea dintre tehnologie și magie care alimentează regiunile Pitover și Zaun. La baza Hextech se aflăforme geometrice din arhitectură inspirate de stilul Art Deco cu o forță magică de ghidare, într-o alăturare de modern și fantastic.

Ashley Maidy, Head of Consumer Products, în cadrul Riot Games, a declarat:

„Suntem entuziasmați să continuăm colaborarea cu Logitech G. Sunt un partener fantastic, alături de care am îmbunătățit experiența de joc și am adus League of Legends la viață. Noua colecție pro-level aduce un plus jucătorului prin transpunerea tehnologiei Hextech în produse elegante, concepute pentru performanță.”

Căștile de gaming PRO X din colecția League of Legends au fost create pentru a-i inspira pe fani pentru a-și îmbunătăți performanța in-game. Ele au la bază tehnologia PRO X, dezvoltată cu și pentru profesioniștii Esports. Vin cu design premium și un plus de confort și durabilitate. Au parte și de tehnologia Blue VO!CE și oferă claritate și precizie în redarea sunetului prin sistemul surround 7.1.

Tastatura Logitech G PRO are un design compact și nu dispune de taste numerice. Este prevăzutăcu switch-uri GX Brown tactile ce asigură o apăsare lină și precisă. Tehnologia LIGHTSYNG RGB și memoria integrată ajută jucătorii să își poată personaliza și salva profilurile de iluminare individuală a tastelor, după bunul plac.

În colecție se află și mouse-ul Logitech G Pro Wireless. Acesta dispune de tehnologie LIGHTSPEED Wireless, are design ultra-ușor și senzor HERO 25K. Este fiabil, oferă o precizie ridicată și viteză de neegalat. Sosește cu 4-8 butoane personalizabile, inclusiv patru butoane laterale detașabile. El oferă control și precizie la nivel profesional.

Nu în ultimul rând, mouse pad-ul Logitech G840 XL completează colecția League of Legends. Are format generos, de 900 x 400 mm și o înălțime de 3 mm. Sunt eliminate prin folosirea sa eventualele interferențe ale mouse-ului, oferind și opțiuni variate de configurare a setup-ului.

Preț și disponibilitate

Noile periferice nu sunt încă disponibile în România. Totuși, prețurile noilor periferice au fost dezvăluite. Astfel, tastatura, mouse-ul și căștile PRO X au prețul recomandat de 129.99 euro. Mouse Pad-ul Logitech G840 XL (League of Legends) costă 49.99 euro.