Logitech G lansează noi produse de gaming: Sistemul audio G560 și tastatura mecanică G513

0
1209
Logitech

Pasionații de gaming pe PC au de astăzi noi periferice semnate Logitech G pentru care pot opta în perioada următoare și anume sistemul audio G560, respectiv tastatura mecanică numită Logitech G513. Ambele dispozitive de aici beneficiază de tehnologia LIGHTSYNC ce ajută la sincronizarea luminii și sunetului cu activitatea din timpul sesiunii de gaming.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ce vedeți în imaginea de mai jos este sistemul audio de gaming Logitech G560, un produs conceput special pentru a reda cu acuratețe orice detaliu din jocuri și a oferi o experiență captivantă de gaming. Puterea RMS este de 120 wați (240 wați PMPO), dar și de sunet 3D grație tehnologiei DTS:X Ultra 1.0.

Logitech G560

Aceasta ajută la o poziționare audio sincronizată cu acțiunile din timpul jocului și redă un sunet puternic indiferent de conținutul rulat pe PC. Interesantă este și tehnologia LIGHTSYNC folosită aici prin care iluminarea RGB și sunetul sunt sincronizate pentru a se crea o experiență multimedia deosebită.

Lumina și efectele de animație pot fi personalizate și există aici 16.8 milioane de culori și 4 zone de iluminare. Ca elemente de conectivitate se oferă port USB, port 3.5 mm, dar și Bluetooth.

Cât despre tastatura mecanică Logitech G513, aceasta dispune de iluminare RGB, de suport LIGHTSYNC și sosește în două versiuni fie cu switch-uri Romer-G Tactile, fie cu switch-uri Romer-G Linear. Varianta tactilă asigură o confirmare tactilă și subtilă în timpul apăsării, ideală pentru cei care preferă taste cu răspuns direct.

Logitech G513

Versiunea liniară nu mai oferă acea confirmare și este preferată de regulă de către gameri profesioniști. Tastatura dispune de o carcasă cu înveliș de aluminiu pentru o rezistență ridicată, de port USB cu extensie și de un palm rest inclus în pachet.

Aceste două produse vor sosi pe plan local din aprilie, prețurile recomandate fiind de 1149 lei pentru sistemul audio Logitech G560, respectiv 799 lei pentru tastatura mecanică Logitech G513.