Logitech BRIO 4K Stream Edition este o nouă cameră dedicată streaming-ului live; costă 249 euro!

0
884
Logitech BRIO 4K Stream Edition

Din partea celor de la Logitech sosește astăzi camera Logitech BRIO 4K Stream Edition, un dispozitiv ce permite realizarea și difuzarea unor sesiuni de streaming de impact, fiind captate până și cele mai mici detalii faciale. Se filmează la rezoluție Full HD și 60 cadre pe secundă pentru a se ajunge la un asemenea rezultat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Utilizatorii pot alege opțiunea UHD 4K și HDR, modalitate prin care se oferă o rezoluție superioară și funcția de ajustare automată a schimbărilor de luminozitate pentru ca imaginea să nu fie întunecată atunci când există iluminare laterală sau atunci când mișcarea se face din exterior spre interior.

Logitech 4K Streaming Edition

Pentru că filmarea are loc la un framerate foarte ridicat, clipurile video obținute sunt unele foarte realiste, materiale în care se reduce decalajul imaginii când se realizează o înregistrare în slow-motion sau reluarea videoului. Primim și aplicația AI ChromaCam prin care elementele aglomerate din decor sunt estompate, înlăturate sau înlocuite pentru a se obține o imagine profesională indiferent de locul de filmare.

Logitech 4K Streaming Edition

Se poate ajusta și unghiul camerei la 65 sau 78 grade și aflați că fiecare cameră Logitech Brio 4K Stream Edition vine la pachet cu o licență premium XSplit valabilă timp de 12 luni care include aplicațiile XSplit Broadcaster și XSplit Gamecaster. Streaming-ul poate începe imediat ce produsul a fost scos din cutie, asta grației sprijinului primit din partea OBS. Camera este disponibilă pe plan european la suma de 249 euro!

Logitech 4K Streaming Edition