Logitech anunta trei noi tastaturi, printre care si Illuminated Keyboard

0
594

Logitech a anuntat ieri nu mai putin de trei noi tastaturi, printre care Illuminated Keyboard, diNovo Keyboard for Notebooks si Cordless Desktop S520. Producatorul afirma ca modelul Illuminated Keyboard este cel mai subtire lansat pana acum, iar avantajul acestei tastaturi sunt butoanele iluminate, ideale daca lucrati pe timp de noapte sau in conditii de luminozitate scazuta.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Illuminated Keyboard este disponibil la pretul de 60 de euro si include evident si taste cu functii media. Trecand la tastatura diNovo, aceasta nu include un trackpad, dar soseste cu un finisaj glossy si o margine exterioara destinata relaxarii mainii utilizatorului si care se asorteaza cu orice notebook, in ce priveste culoarea.

In cele din urma, produsul Cordless Desktop S520 este o combinatie standard intre mouse laser si tastatura, aceasta din urma sosind cu taste media si o viata a bateriei de 15 luni. Mouse-ul va rezista la 8 luni de functionare cu aceeasi baterie, iar pretul acestui combo se ridica la valoarea de 48 de euro.

Sursa