Linky este un nou difuzor inteligent cu Google Assistant şi cu ecran touch, primeşte crowdfunding

0
915

Creşte lista cu difuzoare inteligente cu Google Assistant, de această dată printr-un proiect de crowdfunding. Linky este un difuzor care primeşte finanţare în acest mod şi este un difuzor realizat de compania chineză i-Home Technology. Ce poate rivalul lui Google Home aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În ultima vreme au început să apară tot mai des difuzoare smart cu asistent virtual şi cu ecran touch şi până şi Google ar lucra la aşa ceva. Linky aderă şi el la trendul cel nou, fiind un “smart hub”, aşa cum îl numeşte producătorul. Gadgetul se livrează în ianuarie şi puteţi rezerva unul via Indiegogo contra sumei de 99 de dolari. Acesta este preţul pentru zona “early bird” şi pentru primii 100 de plătitori.

Odată ce se epuizează acele unităţi, preţul creşte la 119 dolari, iar produsele se vor livra în luna martie. Există şi discounturi pentru cei care vor să comande un pachet de 2 sau 5 difuzoare de acest tip. Preţul de retail sugerat este de 149 de dolari, deci Linky va fi puţin mai scump decât un Google Home spre exemplu. De aceea trebuie să vă mişcaţi rapid, dacă vreţi să profitaţi de oferta iniţială.

Linky vine cu 2 microfoane la bord şi activare de la distanţă, dar oferă şi control touch, control vocal şi suport pentru IFTTT. Are şi Google Assistant şi un ecran de 5 inch cu rezoluţie 720p. Creierul său este un procesor quad core ARM Cortex A7, care operează în tandem cu două difuzoare de 2 watt stereo. Oferă suport pentru WiFi, Bluetooh, ZigBee şi poate comunica cu gadgeturi smart home.

Acest produs va sosi în 2 versiuni: unul care stă pe o masă, tejghea sau în general o suprafaţă plată şi unul care poate fi montat pe perete. Versiunea care se poate monta pe perete măsoară 1.2 cm în grosime doar, iar cea care stă pe masă e de vreo 3 ori mai groasă. Găsiţi produsul pe Indiegogo.