LIDL aduce în magazine un smartwatch fitness din data de 4 martie; Iată ce propune modelul Crivit

0
2798
Ceas LIDL

În ultimele săptămâni cei de la LIDL ne-au obișnuit cu includerea în ofertă a diverse electronice. Am avut un smartwatch nu demult la vânzare, iar acum apare în magazine și un ceas axat pe fitness după cum aflăm via Mobilissimo.ro. Ceasul în cauză se numește Crivit, costă 129 lei și va fi disponibil din 4 martie în magazinele comerciantului din România.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ce ne rezervă acest purtabil? În mare funcționalități clasice pe care le găsim mai pe orice ceas sau brățară fitness. În primul rând avem un ecran LCD monocrom cu retroiluminare, un panou circular după cum se poate vedea în imagini. Adoptă un design robust și din comentariile celor care îl dețin aflăm că dispune de 5 butoane, dintre care doar 2 funcționale. Celelalte au doar rol estetic.

Ceas LIDL

Acest ceas pe care LIDL îl aduce la vânzare este fabricat din policarbonat. Probabil același material este folosit și pentru protecția ecranului. Ne oferă funcție pedometru pentru a măsura distanța și numărul de pași, iar după cum se vede mai sus, avem și senzor pentru monitorizarea pulsului. De asemenea, se poate monitoriza și somnul cu măsurători de durată a somnului și a etapei de somn adânc.

Veți mai avea afișat și consumul de calorii și elemente standard precum ora, timer, calendar, alarmă și cronometru. Purtabilul vine însoțit de o curea din silicon cu multe decupaje astfel că pielea nu va transpira. Aparent, ceasul nu poate fi conectat la telefon, dată fiind lipsa conectivității Bluetooth. Voi îl veți găsi în magazinele LIDL din 4 martie la prețul de 129 lei. Detalii extra aveți aici!