LG vrea să distrugă 99.99% dintre microbii suportului pentru mâini de la scările rulante; Iată care e sistemul!

0
974

Probabil vă gândiţi de 2 ori înainte să puneţi mâna pe clanţa unei uşi de toaletă, dar nimeni nu ezită să pună mâna pe suportul special pentru mâini al scărilor rulante. Şi asta în condiţiile în care mii, dacă nu chiar sute de mii de mâini sunt puse pe ele mai ales când vorbim de cele de la metrou. LG crede că a găsit soluţia pentru a scăpa de microbii din acest mediu.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

LG Innotek a inventat un aparat de sterilizat pe bază de ultraviolete şi LED, prin care vor curăţa respectivele zone. Ceea ce vedeţi în imagine va fi alimentat chiar de la scările rulante şi LG promite distrugerea a 99.99% dintre microbi. ADN-ul lor este alterat şi distrus de iluminarea UV LED, folosind o lungime de undă de 279 de nanometri.

Device-ul îşi începe treaba şi distruge microbii imediat ce se activează scările rulante şi îşi continuă activitatea până se dezactivează scările. Nu avem un preţ pentru acest gadget, care evident nu va fi disponbil comercial, ci mai degrabă pentru companii şi prin contracte cu diferite regii de transport, malluri şi clădiri de birouri. Ar fi util şi la aeroport şi nu pot să mă întreb dacă nu cumva ne-ar rezolva paranoia şi cu uşa băilor…