LG prezintă un nou proiector laser 4K cu suport HDR10: Cinebeam 4K UHD Laser

0
1396

LG a început devreme lansările de la IFA 2020, odată cu debutul proiectorului laser 4K Cinebeam 4K UHD Laser. Cunoscut şi sub numele de cod HU810P, acest dispozitiv este urmaşul lui CineBeam Laser 4K de anul trecut, doar că nu este un model short throw, ci este gândit pentru a fi folosit ca un proiector clasic.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

CineBeam 4K UHD Laser vine cu rezoluţie 4K şi poate proiecta imagini cu diagonală de până la 300 de inch (7.62 metri). Oferă un nivel de luminozitate de 2700 ANSI lumens şi acoperă 97% din spaţiul de culoare DCI-P3. Suportă HDR în formaturi ca HDR10 şi HLG şi aduce şi suport pentru dynamic tone mapping. Avem parte şi de o funcţie numită Adaptive Picture Pro, care poate ajusta imaginea în funcţie de întunecimea sau iluminarea camerei în care vă aflaţi.

În plus, poate face şi ajustări în funcţie de luminozitatea scenei proiectate. LG pune la bătaie moduri de utilizare ca Real Cinema Mode sau TruMotion Mode. Astfel, atunci când vă uitaţi la un film, proiectorul va schimba frame rate-ul pentru a se potrivi cu filmarea originală de 24 FPS. Pe partea acustică beneficiem de două difuzoare de 5W. Se poate conecta la un Home Theater via WiSA şi Bluetooth şi aduce şi suport HDMI 2.1, cu amplificare audio.

Pe partea software avem parte de webOS 5.0, cu acces la YouTube şi Disney+. Există şi suport AirPlay 2 şi un tool special de calibrare audio, cu promisiunea de calibrare audio la nivel PRO. Nu avem încă preţ, dar îl vom afla până e gata IFA. Sursa de lumină are o viaţă de 20.000 de ore şi avem şi suport Dolby Atmos, HDMI 2.1, 2 porturi HDMI 2.0 şi un port USB-A.