LG prezintă display-urile curbate Open Frame pentru companii, formând un “canion natural”

0
564

LG duce ideea de afişaj la un nou nivel, prin ecranele curbate Open Frame. Acestea sunt gândite pentru companii şi au fost prezentate sub diferite forme la CES, ISE şi IFA, prin construcţia OLED Canyon.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

OLED Canyon are o diagonală de 92 de inch, formată din OLED-uri Open Frame LG, curbate precum valurile unui canion natural. Panoul OLED flexibil şi curbat Open Frame poate fi acum achiziţionat de către companii. Faţă de generaţiile trecute de ecrane curbate fixe, acestea pot fi personalizate imitând mediul din jur şi pot căpăta o formă neobişnuită, cu care un designer inspirat va adora să lucreze.

Artiştii au început să conceapă opere speciale care profită de acest mediu revoluţionar de exprimare. Raza de curbură a panoului permite instalarea pe piloni mai mici decât la generaţiile trecute, iar greutatea scăzută face instalarea mai uşoară. Panourile pot avea curbura setată de utilizatori/companii, care pot face modificări pentru următoarea instalare.

LG pune la bătaie un calibrator opţional de curbură, care ajută la ajustarea afişajelor la faţa locului, pentru o curbură convexă sau concavă. Panoul OLED Open frame aduce un negru intens şi adânc, tehnologie de auto iluminare şi un contrast aproape de perfecţiune.