LG Electronics tocmai a anuntat lansarea primului televizor 3D Full LED, modelul LX9500. Din pacate, televizorul este disponibil doar in Coreea deocamdata, dar banuim ca el va debuta la nivel international pana in vara. Televizorul foloseste o structura tip backlight si ofera o experienta 3D unica, dar si imagini de calitate.

Publicitate

Noul model vine cu o diagonala de 55 inchi si aflam ca TV-ul incorporeaza 1200 de LED-uri, care ii confera o luminozitate exceptionala. Rata de contrast dinamica a acestui televizor este de 10.000.000:1, iar LG LX9500 este bazat si pe tehnologia TruMotion 400Hz. LG prezinta in premiera pentru acest segment de produse formatul Multi Picture, suportat de noul model de televizor.

Acesta este un standard pentru imagini 3D, care permite privitorilor sa creeze si beneficieze de continuturi 3D intr-o modalitate user-friendly. Astfel, veti putea vizualiza pe ecranul televizorului imagini inregistrate cu o camera 3D, fara a fi nevoie sa convertiti fisierul pe PC. LG LX9500 va functiona in tandem cu o pereche de ochelari ce folosesc tehnologia shutter (AG-S100) si incorporeaza lentile care se blocheaza in mod alternativ, in functie de rata de refresh a ecranului.

Ochelarii se incarca via USB si pot fi utilizati timp de 40 de ore. Revenind la televizor, acesta are o grosime de doar 22.3 mm si suporta Skype, Netcast, DLNA, USB 2.0, HDMI 1.4 si Picture Wizard II.

  • incorporeaza 1200 de LED-uri?
    … Pai la o rezolutie Full HD de 1920×1080 = 2.073.600 pixeli. Din astia 2 milioane de pixeli, doar 1200 sunt leduri si restu’ sunt lumanarele mici? 🙂

  • cineva

    Se pare ca nu e OLED, adica fiecare pixel de pe ecran sa fie sine statator si sa lumineze.
    Este poate un TV cu Edge Light cu muuuulte leduri albe pentru iluminare si panou LCD clasic.