Lansările din gama Smart Display continuă, de această dată cu LG, care ne propune una dintre acele boxe inteligente cu Google Assistant şi ecran. Terminalul are difuzoare de 20W, pe care le-am găsi de obicei pe un televizor high end să zicem.

Publicitate

La bordul acestui device găsim un ecran tactil cu diagonală de 8 inch şi rezoluţie HD. Numele acestui produs este LG XBOOM AI ThinQ WK9. Se va duela cu produse precum Google Home Hub, Facebook Portal, Amazon Echo Show, JBL Link View şi Lenovo Smart Display. Cântăreşte în jur de 1.8 kilograme şi se bazează pe platforma Google Android Things. Oferă suport pentru Google Assistant, apeluri video Google Duo şi Chromecast.

XBOOM costă 300 de dolari, deci e destul de scumpă printre boxele deştepte de pe piaţă. Din fericire LG aplică un discount promoţional la debut, aşa că veţi putea cumpăra un produs de gen la doar 200 de dolari pe o perioadă limitată de timp. Trebuie spus şi că avem tehnologie Meridian audio la bord, acustică pe 2 canale, conectivitate Bluetooth şi WiFi, iar acest produs e util şi drept companion în bucătărie, pentru a vă ghida cu reţete video.