LG G8 ThinQ îşi dezvăluie capacitatea bateriei: mai mare decât la LG G7 ThinQ

0
996
LG G8 ThinQ

LG G7 ThinQ a fost un telefon subestimat în 2018, fiind redescoperit abia acum în 2019 la început, datorită reducerilor. LG G8 ThinQ este aşteptat cu mare interes, mai ales că LG Mobile şi-a redus din pierderile financiare şi ar putea reveni pe linia de plutire. Azi aflăm cum va sta la baterie viitorul flagship.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Multă lume a strâmbat din nas când a auzit că LG G7 vine cu o baterie de doar 3000 mAh la un ecran de 6.1 inch. Ce e drept la testul nostru de playback nu a stat rău, dar cele 7 ore de utilizare continuă nu au impresionat, asta e sigur. Aşteptat la MWC 2019, viitorul flagship ar urma să aibă o baterie de 3500 mAh, care va opera împreună cu un ecran OLED de 6.1 inch cu aspect de 19.5:9.

LG G8 ThinQ

Va avea o cameră frontală singulară, o cameră duala în spate şi tehnologie Sound on Display. Cititorul de amprente rămâne în spate. Se discuta la un moment dat despre o cameră triplă, breton picătură şi un senzor 3D ToF de la Sony, dar ultimele randări şi scăpări nu au mai menţionat aşa ceva. Bretonul pare să fi rămas destul de lat, dar muchiile sunt mai înguste.

Ca și LG G7, care a fost un telefon foarte îngust şi G8 va păstra această abordare. Aşteptăm telefonul cu un procesor Snapdragon 855, cel puţin 6 GB RAM, 128 GB stocare, slot microSD şi deblocare facială rapidă. Ar trebui să aibă şi un buton fizic dedicat lui Google Assistant.