LG G Pad 5 apare în GeekBench! Tabletă de 10 inch cu procesor Snapdragon 821

0
887

Cu doar câteva săptămâni în urmă aflam prin intermediul unui zvon că sud-coreenii de la LG ne pregătesc o nouă tabletă intitulată LG G Pad 5. Descopeream în acel moment că device-ul urmează a oferi un procesor vechi de acum 3 ani și anume un Snapdragon 821, cipset a cărui prezență este azi confirmată.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

După cum aflați încă din titlu, tableta tocmai ce și-a făcut apariția în cadrul testului benchmark GeekBench. Apare aici menționată sub numele de cod LGE LM-600 și din câte putem observa, scorul obținut dezvăluie un device mai degrabă din zona mid-range ca performanță.

LG G Pad

Era de așteptat ca lucrurile să stea astfel mai ales că procesorul folosit (Snapdragon 821) datează de acum 3 ani când era folosit pe terminale precum OnePlus 3T. Acest CPU este unul quad-core tactat la o frecvență de 2.19 GHz și mai primim alături 3 GB RAM și 32 GB de stocare flash.

Tableta LG G Pad 5 este așteptată cu un ecran generos de 10.1 inch ce ne va oferi rezoluție Full HD și probabil muchii generoase ale panoului frontal. Pe lista de speculații se află și mențiunea suportului 4G LTE, astfel că ne putem aștepta la variante Wi-Fi Only și WiFi + LTE.

Nu știm exact când va avea loc debutul acestei tablete, dar pentru ca publicul să fie cel puțin interesat de achiziția sa, va trebui ca LG să practice un preț foarte bun. Hardware-ul vechi de acum 3 ani nu sună deloc bine, iar un preț prea mare practicat pentru tabletă ar face ca device-ul să se prăfuiască pe rafturile magazinelor.