YouTube Music primește o actualizare în varianta desktop! Acces mai rapid și suport pentru shorcut-urile de pe tastatură

0
1180
YouTube

În ultimele 24 ore cei de la Google au anunțat lansarea unei actualizări importante pentru platforma de streaming YouTube Music. Acest serviciu primește suport PWA (progressive web app). Ce înseamnă asta și ce ne rezervă schimbările aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ei bine, acest PWA contribuie la oferirea unui acces mai rapid la serviciul de streaming Google și pe deasupra și suport pentru shorcut-urile media de pe tastatura PC-ului nostru. Se evită astfel necesitatea de a introduce adresa music.youtube.com în browser și în schimb putem accesa platforma printr-un simplu click de pe iconița aflată de desktop.

YouTube

Ar trebui ca experiența încărcată să fie similară cu cea oferită de actualul site. În zona top bar avem accesul către Home Feed, Hotlist și Librăria cu melodiile salvate. Tot aici găsim zona de căutare Search. Butoanele de control media sunt andocate la bază cu opțiuni play/pauză, derulare înainte și control volum.

YouTube

De asemenea, există un mare avantaj pe care YouTube Music PWA Desktop îl oferă și anume abilitatea de a putea utiliza shorcut-urile media de pe tastatură pentru a controla playback-ul audio. Odată ce această experiență va fi disponibilă, browser-ul vostru (ex: Chrome) vă va oferi o notificare pentru instalarea pe desktop.

Dacă sunteți nerăbdători totuși, puteți adăuga iconița pe desktop direct din pagina music.youtube.com acceând zona de opțiuni Chrome – More Tools – Create Shortcut.