Daca sunteti in cautarea unui Blu-ray player de calitate si nu doriti sa investiti intr-o consola PlayStation 3, va recomandam modelul LG BD370, disponibil prin Altex, la pretul de 999,90 RON. Produsul soseste cu player YouTube, suport pentru majoritatea formaturilor video, output audio HD si o imagine excelenta a Blu-ray-urilor.

Publicitate

La capitolul design, LG BD370 nu prea iese in evidenta, poate doar prin butonul Power/Play din mijloc, in stilul anilor ’80, sau prin disc tray-ul, care se inchide si deschide foarte greu. Telecomanda playerului se comporta excelent, iar lista lunga de formaturi suportate include DVD-uri, MPEG2, MPEG4 AVC (H2.64), fisiere raw VC1, DivX si MKV.

Decodarea audio se realizeaza prin variate optiuni audio care DTS-HD si Dolby TrueHD, sau puteti opta pentru un receiver. In ce priveste output-ul sunteti limitati la HDMI, component si composite (Video), coaxial si optic digital si stereo out. Nici urma de iesiri 5.1 sau 7.1 din pacate… Iata mai jos si o demonstratie video a functiilor playerului:

Sursa

  • …nu inteleg ce ati vrut sa spuneti ca nici urma de iesiri 5.1 sau 7.1 ? sa fi avut rca-uri separate..si prin 6 sau 7 cabluri sa le ducem la un ampplificator ?! cand vreodata treaba asta ?!

    De aceea exista reciverele… se foloseste doar iesirea optica sau coax. ptr semnalul dts , dts-hd ( 5.1 sau 7.1 ) si el decodeaza semnalul digital..

    Va sfatuiesc sa stergeti lucrul mentionat in review..ca va cam scade rankingul 🙂 !
    Cu stima

  • BOGDAN

    SE PUTEA MAI BINE LA TELECOMANDA SI LA FAPTUL CA NU VEDE NTFS CI NUMAI FAT 16 SI 32