LG BD370, un Blu-ray player de calitate, la un pret rezonabil

2
1786

Daca sunteti in cautarea unui Blu-ray player de calitate si nu doriti sa investiti intr-o consola PlayStation 3, va recomandam modelul LG BD370, disponibil prin Altex, la pretul de 999,90 RON. Produsul soseste cu player YouTube, suport pentru majoritatea formaturilor video, output audio HD si o imagine excelenta a Blu-ray-urilor.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La capitolul design, LG BD370 nu prea iese in evidenta, poate doar prin butonul Power/Play din mijloc, in stilul anilor ’80, sau prin disc tray-ul, care se inchide si deschide foarte greu. Telecomanda playerului se comporta excelent, iar lista lunga de formaturi suportate include DVD-uri, MPEG2, MPEG4 AVC (H2.64), fisiere raw VC1, DivX si MKV.

Decodarea audio se realizeaza prin variate optiuni audio care DTS-HD si Dolby TrueHD, sau puteti opta pentru un receiver. In ce priveste output-ul sunteti limitati la HDMI, component si composite (Video), coaxial si optic digital si stereo out. Nici urma de iesiri 5.1 sau 7.1 din pacate… Iata mai jos si o demonstratie video a functiilor playerului:

[youtube qEXXtWlcvKA]

Sursa