Lenovo One Mix Yoga este un laptop cu ecran de 7 inci, aminteşte de un Vaio Mini

1
1432

Lenovo One Mix Yoga este cu siguranţă lansarea neaşteptată a săptămânii, în ideea că e un laptop cu ecran de doar 7 inci. Aşa ceva vezi mai rar în ziua de azi, când până şi ultrabookurile au absolvit la diagonale mai mari. Mă duce cu gândul la Sony Vaio sau un PMP/MID.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Terminalul poate aminti şi de un GPD Pocket. Lenovo One Mix Yoga are ecran touch, design convertibil şi poate fi folosit şi ca laptop şi ca tabletă. Mai mult decât atât poate primi input de la stylus şi este deja disponibil la precomandă prin GeekBuying la suma de 460 de dolari. Dotările includ un ecran de 7 inch, cu rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli, procesor Intel Atom x5-Z8350, 8 GB RAM şi 128 GB stocare.

La drept vorbind nu sună rău deloc aceste dotări. Nu stă rău nici la conectivitate, cu port microUSB, plus USB Type-C, micro HDMI şi jack audio de 3.5 mm. Vine cu WiFi ac, Bluetooth 4.0 şi slot microSD. Bateria de 6500 mAh sună şi ea excelent. Balamaua se roteşte la 360 de grade, după cum vedeţi în imagini, pentru extra versatilitate, iar ecranul touch suportă stylusuri cu 2048 nivele de persiune.

Nu îmi e foarte clar dacă stylusul e oferit la pachet, dar aşa pare. Rulează Windows 10 full şi are o ciudăţenie: un pointer infraroşu în mijlocul tastaturii ca înlocuitor de mouse. Tastatura este iluminată.