Lenovo Moto Tab este o tabletă destinată întregii familii ce va ajunge la vânzare pe piața din SUA

0
1401
Lenovo Moto Tab

Încă o dată americanii se vor putea bucura de un dispozitiv vândut în exclusivitate la ei și anume tableta Lenovo Moto Tab. Aceasta urmează a fi anunțată oficial prin intermediul operatorului AT&T și vorbim despre o tabletă de entertainment destinată întregii familii.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceasta vine echipată cu un display Full HD de 10.1 inch, cu difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Atmos și poate accepta până la 7 profile diferite pentru fiecare membru al unei familii generoase.

Lenovo Moto Tab

Există și un mod de productivitate aici, unul ce include un taskbar special care permite multitasking-ul rapid între aplicații. Se vor oferi și accesorii dedicate ce pot fi achiziționate opțional, precum tastatură Bluetooth cu baterie integrată de 400 mAh și chiar un dock cu asistent vocal Lenovo Home.

Lenovo Moto Tab

Tableta mai aduce și un scanner de amprente, modul TV, un mod dedicat pentru copii și o baterie de 7000 mAh. Va rula sistemul de operare Android Nougat din fabrică și pe lista de dotări mai avem 2 GB RAM, procesor Snapdragon 625 și 32 GB de stocare flash. Prețul va fi de 299.99 dolari fără abonament!

https://www.youtube.com/watch?v=o9l7Zg91SPM