Lenovo lucrează la laptopuri cu procesoare Intel Core Gen 12; Vor sosi la începutul anului 2022

0
2215
Lenovo
Lenovo lucrează la noi laptopuri cu CPU-uri Intel Core Gen 12; Vor sosi la începutul anului 2022

Criza semiconductor continuă să afecteze o mulțime de producători. Cu toate acestea, pare-că Lenovo și-a rezolvat problemele cu privire la lanțul de aprovizionare pentru componentele laptopurilor sale. Astfel, aflăm azi că la începutul anului 2022 ar urma să sosească noi notebook-uri cu procesoare Intel Core Gen 12. Detalii avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Informațiile vin de pe Weibo, acolo unde un oficial al companiei a postat un anunț conform căruia problemele legate de lanțul de aprovizionare s-au rezolvat. Potrivit lui Lin Lin (Director de marketing în cadrul Lenovo), notebook-urile cu CPU-uri Intel Core Gen 12 sunt în curs de dezvoltare. Ele ar sosi să sosească chiar în primul trimestru din 2022.

Chiar dacă o parte din problemele legate de aprovizionare s-a rezolvat, pare-că unele laptopuri vor fi disponibile în cantitate limitată. Totuși, nu știm încă despre ce modele este vorba. Lenovo ar urma să anunțe atât ultrabook-uri cât și laptopuri de gaming în 2022. Ar merita menționat și modelul YOGA Duet 2021, lansat recent în China.

Deși stocurile au fost epuizate timp de câteva săptămâni, a revenit de curând în oferta mai multor retaileri. Astfel, se adeveresc spusele oficialului Lenovo, liniile de aprovizionare fiind îmbunătățite.