Lenovo lanseaza noi notebook-uri Thinkpad, din seria Edge

0
518

Lenovo tocmai a anuntat noi modele de notebook-uri Thinkpad, din seria Edge, care include terminale cu ecrane de 13, 14 sau 15 inchi. Primul dintre acestea, cel de 13 inchi, vine cu procesor produs de AMD si suport AMD Vision Pro, plus o tastatura ergonomica si un design placut. La capitolul procesare, puteti beneficia de CPU-uri AMD Athlon Neo si Turion, dar si de produse din gama Intel Core 2 Duo.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Toate cele 3 modele sosesc cu tastaturi rezistente la apa, un sistem de protectie a HDD-ului si solutia ThinkVantage System Recovery Rescue and Recovery. In plus, modelele cu diagonale de 14 si 15 inchi folosesc tastaturi cu iluminare, astfel ca veti putea lucra pe ele si in conditii de luminozitate scazuta.

Noile notebook-uri Lenovo sunt disponibile cu OS-ul Windows 7, baterii care rezista peste 8 ore, WiFi, Bluetooth, WiMAX, 3G si suport SKype. Ele dispun si de camere web si aflam ca modelul de 13 inchi va sosi pe piata in luna februarie, iar restul incepand cu cel de-al doilea trimestru al anului. Pretul de pornire este de aproximativ 750 de dolari.

[via Mobile Review]