LCD TV-ul Sharp Aquos LC-32X20E are diagonala de 32 inch si pretul pe masura

0
1358

Obsesia pentru rezolutii impresionante continua, trecand din lumea camerelor digitale in cea a televizoarelor cu ecran LCD. Astfel, pana si un televizor cu diagonala destul de mica (32 inch) nu mai este doar un HD Ready, ci un “full HD”. Sharp LC-32X20E face parte din aceasta categorie afisand pe ecranul sau 1.920 x 1080 pixeli LCD.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Designul televizorului nu este exceptional, aflandu-se la nivelul standardelor actuale, in vreme ce el sta mai bine la capitolul conexiuni, avand 3 inputuri HDMI si un input HD plus un port PC D-Sub, cateva SCART-uri, un output digital audio si un port RS232C.

Noul produs al celor de la Sharp va costa minim 750 de euro (TVA inclus), dar pretul variaza in functie de magazinul online de la care faceti cumparaturile. Lista de specificatii a acestui TV continua sa impresioneze cu un contrast ratio de 10.000:1, suport 24p prin HDMI, ajustare automata a luminozitatii in functie de mediu si 2 moduri de scanare progresiva.

Sharp Aquos LC-32X20E soseste chiar si cu un mod ecologic, care economiseste energia electrica si un procesor audio, care asigura o experienta surround deosebita. Desi acest LCD TV promite multe in lista sa de feature-uri, performantele sale lasa de dorit, in special la capitolul culori (rosu si verde). In mod bizar problemele cu naturaletea culorilor dispar de indata ce conectam o consola cu un joc HD, ca Assassin’s Creed.

Se pare ca acest televizor Sharp este unul destinat gamerilor, iar daca veti testa difuzoarele sale cu o explozie sau un efect sonor complex, veti descoperi ca Aquos LC-32X20E nu sta foarte bine la capitolul audio, lipsindu-i basul in anumite momente. In ciuda faptului ca nu ofera o rezolutie full HD 100%, televizorul este destul de performant pentru a imbogati experienta oricarui joc video pe consolele de noua generatie (Xbox 360, PS3).

Sursa