Aluratek au scos pe piata un radio cu alarma care poate prinde 11.000 de posturi. Cui i-o trebui un astfel de aparat? Poate doar CNA-ul, in diversele variante specifice fiecarei tari, ar putea gasi un avantaj in acest tip de aparat, dar nu-mi pot imagina ca un utilizator obisnuit sa aiba interesul sa ocupe cu posturi de radio toate acele 11.000 de pozitii.

Publicitate

Pretul cu care a aparut este de 199$, am putea spune destul de mare avand in vedere ca singurul plus ar fi ca iti poti seta alarma sa porneasca, nu cu un piuit, ci cu un post de radio. Ca minusuri, putem observa designul destul de invechit, basul nu tocmai aliniat cu celelalte tonalitati si mai ales faptul ca, daca nu ai internet prin WiFi (un emitator conectat la un PC sau chiar o borna WiFi), e imposibil sa prinzi vreun post, deoarece principiul in sine este de radio doar prin internet.

De asemeni, receptorul de semnal WiFi este destul de slab, astfel incat uneori este destul de greu sa prinzi semnalul (ca sa nu mai spunem ca utilizarea conexiunii prin WiFi cu toate neajunsurile sale binecunoscute este un minus major).

Sursa