Laptopul cu două ecrane ASUS ZenBook Pro Duo (UX581) ajunge în România și avem un preț oficial

1
2198

În luna iunie a acestui an era prezentat în România un notebook ASUS inedit, modelul ZenBook Pro Duo (UX581). Acesta are două ecrane cu rezoluții generoase la bord și acum se vinde în țara noastră. Aflați prețul mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sumele pornesc de la aproximativ 12500 de lei (taxe incluse). ASUS ZenBook Pro Duo este gândit pentru utilizatorii creativi și multitaskeri. Pe lângă ecranul principal de 15 inch OLED NanoEdge 4K HDR, aducesi un ecran secundar tactil de 14 inch. Acesta este integrat de-a lungul tastaturii.

Cumpărătorii din România vor putea alege între două configurații, ambele cu procesor Intel Core i7-9750H la bord, alături de 16 GB RAM și placă grafica NVIDIA GeForce RTX 2060 cu 6 GB VRAM. Windows 10 Pro este preinstalat pe aceste terminale iar singură diferență între ele o reprezintă stocarea: SSD de 512 GB sau de 1 TB.

Până la finalul acestei luni apăr pe piață și configurații cu procesor Intel Core i9. Selling point-ul rămâne totuși ecranul secundar de 14 inch de deasupra tastaturii, care are o rezoluție 4K și aspect 32:9. Va permite să deschideți ferestre multiple de lucru, bare de instrumente și meniuri pentru a reduce aglomerarea ecranului principal. Puteți mută acolo o paletă de efecte Photoshop sau mixajul audio la editarea video.

Acest ZenBook vine cu port USB-C cu Thunderbolt 2, WiFi 6 și un buton Turbo, care crește puterea de răcire. Are și tastatură numerică iluminata LED și integrată în touchpad.