Lamborghini lansează telefoane Android şi o tabletă de 2000 de dolari

0
880

Dacă Porsche are un telefon creat în colaborare cu RIM, de ce nu ar exista şi un telefon şi o tabletă Lamborghini? Se pare că există şi au chiar Android la bord! Lamborghini tocmai a anunţat lansarea a 3 noi telefoane mobile de lux şi o tabletă Android în Rusia, ţară unde îşi dau întâlnire magnaţii Europei.

Publicitate

Hai să vedem ce ne oferă aceste terminale noi! În primul rând îl avem pe Lamborghini TL688, cunoscut şi drept Spyder, un telefon dotat cu display QVGA de 2 inch, o cameră de 3 megapixeli în partea din spate, cu suport pentru captura video, 4 GB memorie internă şi conectivitate GPRS/EDGE. Telefonul este acoperit cu un strat din piele prelucrat de mână şi va costa în jur de 2000 de dolari. Creştem diagonală în cazul telefonului Lamborghini TL 820 Spyder 2, dotat cu un display VGA de 2.4 inch, 1GB de memorie internă, slot microSD şi baterie de 1200 mAh.

Telefonul dispune şi de o cameră de 5 megapixeli în spate şi o cameră VGA în partea frontală. Ca şi primul Spyder, acest handset este acoperit cu piele de crocodil şi aur, iar preţul sau este de 2.438 dolari. Trecem la smartphone-uri, unde îl găsim pe Lamborghini TL700, la preţul de 2.750 de dolari, dotat cu un display WVGA de 3.7 inch, din cristal de safir. Specificaţiile sale includ şi un procesor Qualcomm de origini necunoscute sub carcasa, 4 GB de memorie internă şi o cameră de 5 megapixeli în spate. În plus avem la bord şi o cameră frontală VGA, o baterie de 1400 mAh la bord şi Android 2.3 drept OS. Şi acest terminal e acoperit cu un strat de aur.

În ce priveşte tableta, Lamborghini L2800 vine cu un ecran de 9.7 inch, cu o modestă rezoluţie de 1024 x 768 pixeli, un procesor Qualcomm de 1.2 GHz şi 512 MB RAM. Terminalul rulează Android 2.3 Gingerbread, are 4 GB memorie internă, o cameră de 5 megapixeli în spate şi una frontală de 2 MP. Tableta nu implică materiale preţioase aparent, dar vă costa totuşi în jur de 2000 de dolari.