Joaquin Phoenix devine Napoleon în noul film al lui Ridley Scott “Kitbag”, produs de Apple Studios

0
988

Trăim într-o epocă în care următoarele mari filme de Oscar, Emmy, Globul de Aur ar putea veni de pe reţelele de streaming. Cinematografele sunt închise şi vor mai rămâne aşa o perioadă. Următorul proiect care încântă cinefilii deja este “Kitbag”, un film biografic despre viaţa lui Napoleon, în care rolul titular îi revine lui Joaquin Phoenix.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Actorul distins cu Oscar pentru “Joker” şi care merita un premiu şi pentru “Walk the Line”, în care a devenit Johnny Cash va prelua acum bastonul de mareşal francez. Se reuneşte cu regizorul Ridley Scott, cu care a lucrat acum 20 de ani la “Gladiatorul”. Apple va finanţa şi produce acest “Kitbag”, care sincer nu mi se pare un nume prea inspirat. Ridley Scott vine după un succes în colaborarea cu HBO, prin serialul “Raised by Wolves”. Cât despre noul său film istoric, în el vom vedea ascensiunea rapidă a lui Napoleon, văzută prin ochii soţiei sale Josephine.

Evident avem şi bătălii istorice, momente de trădare şi tragedia finalului, cu împăratul exilat pe insula Sfânta Elena. Producţia va începe de abia în 2022 şi având în vedere vârsta lui Joaquin, fie vedem mai mulţi actori care îl joacă pe Napoleon la diferite vârste, fie va fi folosit CGI pentru a portretiza şi varianta mai tânără a Împăratului francez. Serviciul Apple TV+ a început să tot primească nume mari în ultima vreme, de la “On The Rock” regizat de Sofia Coppola, la “Greyhound” cu Tom Hanks.

Fraţii Russo vor lansa “Cherry” în martie, cu Tom Holland (noul Spider-Man), în vreme ce Martin Scorsese a bătut palma pentru “Killers of the Flower Moon” cu DiCaprio şi Robert De Niro. După ce şi-a asigurat seriale de top ca “Fundaţia” lui Isaac Asimov, acum Apple vânează filme de anvergură, cu potenţial de Oscar.