Italienii reușesc imposibilul prin parcurgerea a 1078 kilometri într-un Tesla Model S cu doar o singură încărcare!

0
1458
Model S

În vreme ce Tesla Model 3 se pregătește pentru livrarea către clienți noi aflăm o veste inedită despre varianta pentru cei cu buget mai generos și anume Model S. Știrea vine din Italia și descoperim că echipa numită Tesla Owners Italia a obținut un record la volanul acestui vehicul electric.

Publicitate

Cu doar o singură încărcare aceștia au condus un Tesla Model S P100D pe o distanță de 1078 kilometri, adică aproape dublu față de autonomia oficială pe care compania lui Elon Musk o promite. Se obține astfel un record impresionant, fiind depășit cel anterior de 901 kilometri conduși cu o singură încarcare la bordul lui Model S.

Model S

Au existat însă și unele sacrificii de făcut pentru a se ajunge la această cifră, aerul condiționat fiind oprit. De asemenea, echipa italiană a avut de înfruntat rezistența aerului și suprafața de frecare, dar grație sistemului Autopilot s-au trecut și peste aceste încercări mari.

Italienii au condus cu o viteză medie de 40 km/h și aflăm că această plimbare a fost realizată în 29 ore de către 5 oameni.