Italienii de la Lambretta produc din nou motociclete şi revin pe piaţă cu V-Special Scooter 2018

0
4666

Nu doar Vespa este un brand italian celebru de motorete, ci şi Lambretta, care în ultimii ani a cam lâncezit. Compania a avut brandul asociat mai degrabă cu produse de îmbrăcăminte, parfurmuri şi altele de gen recent. Acum revine la ce ştie să facă mai bine şi anume scutere. Revenirea se produce prin intermediul modelului Lambretta V-Special Scooter 2018, pe care îl admiraţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta este primul scuter al companiei din secolul 21, deci a trecut ceva vreme de la ultimul lor produs lansat. Noul Lambretta V-Special are acel aer retro pe care îl regăsim în filmele europene din anii 90 sau chiar anii 80, în special cele filmate în zona Mediteranei. Designul vine de la compania KISKA, cunoscută pentru colaborarea cu KTM şi Husqvarna.

Rezultatul este o motoretă retro-futuristă, care vine în variantele V50, V125 şi V200. Fiecare nume indică ce fel de motorizare primim de altfel. Astfel, versiunea V50 aduce un motor de 49.5 cc cu răcire pe aer şi care generează 3.5 cai putere. Respectă standardul Euro 4 şi are un starter electric. Ajunge la viteza de 45 km/h. V125 vine cu motor de 125 cc, oferă 10 cai putere, iar cel de 200 cc ajunge la 12 cai putere.

Toate au o transmisie pe bază de curea şi folosesc sistem CVT. V50 are o frână în zona din spate, iar celelalte două au discuri de frână în faţă şi spate. Mai primim şi faruri pe bază de LED, încărcător de 12V, un soi de torpedou, suport pentru bagaje şi un panou de instrumente LCD, cu suport Bluetooth. Variante electrice sunt de asemenea disponibile.

Nu avem încă preţuri.