iPod Nano 5th generation, in prima sa recenzie romaneasca (Video)

1
648

Prietenii de la Mobilissimo.ro au realizat inca o premiera, facand prima recenzie in limba romana a celui mai nou model de iPod Nano (5th generation).  Media playerul Apple a fost comandat de pe eBay si a costat in jur de 220 de dolari (transport inclus), in varianta de 16 GB.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iPod Nano 5 vine cu o baterie cu o durata de viata impresionanta, ea rezistand 14 ore, in loc de 8, cum se intampla in cazul modelului precedent. Playerul incorporeaza un ecran TFT cu 20% mai mare decat cel de pe iPod Nano 4, cel nou avand o diagonala de 2.2 inchi si suportand afisare widescreen.

O premiera este si prezenta unei camere la bordul acestui iPod, care vine cu suport pentru captura VGA cu codare H.264, la 30 fps si rezolutie de 640 x 480 pixeli. Captura video va include si captura audio AAC, iar playerul va sosi insotit de faimoasele casti Apple, care vor asigura o calitate exceptionala a sunetului, cu un bas cel putin la fel de impresionant.

iPod Nano 5 mai include printre dotari si TV out, suport pentru subtitrari, sincronizare via iTunes si spatiu de stocare de 8 sau 16 GB. Gasiti gadgetul si in magazinele romanesti, la un pret de aproximativ 270 de dolari.  Iata si recenzia faimosului player:

[youtube vPuyPifADi8]

[via Mobilissimo.ro]