iPad 2 analizat în România, într-un clip hands-on în premieră! (Video)

0
664

Dacă ieri am aflat că eMag a adus deja iPad 2 în România, într-o primă tranșă de 80 de unităţi, iată că a venit şi momentul primei experienţe hands-on din ţara noastră. Cutia mult-asteptatei tablete este desfăcută de către Răzvan Baciu, pentru The Money Channel, acesta analizând şi noul iPad, după cum ne arată Mobilissimo.ro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Prezentarea gadgetului a fost făcută în cadrul emisiunii High Tech Expert, care probabil a fost urmărită cu sufletul la gura de către cei dispuşi să cheltuie minim 2.499 lei pentru un iPad 2. La acest preţ, puteţi achiziţiona varianta cu WiFi la bord a terminalului de la eMag. Noul iPad vine cu un procesor dual core, dar conform lui Răzvan Baciu, acesta nu îşi face simţită prezenţa în interfaţa sau aplicaţii.

Totuşi ne este reamintit faptul că tableta vine şi cu un procesor grafic puternic, care va fi pus la treabă serios de noile jocuri create pentru iPad. Adevărata schimbare faţă de iPad este faptul că noua tabletă include două camere, cea frontală fiind ideală pentru aplicaţia de videoconvorbiri FaceTime.

[youtube nueHP1xNfeA 660 520]

iPad 2 cântăreşte 601 grame, măsoară 8.8 mm în grosime, iar camera sa principală (spate) suportă captură video 720p. Aceasta este pusă în evidenţă în clipul hands-on de pe The Money Channel, care include şi o prezentare detaliată a aplicaţiei iMovie, care vă permite să realizaţi editare video aproape de un nivel profesionist.

Veţi cumpăra un iPad 2, având toate aceste argumente?