iPad 2 debutează în Germania, în faţa unei mulţimi de fani; iată primele imagini de la lansare (Video)

0
560

Colegii de la Mobilissimo.ro au reuşit prin intermediul unui fan (Alin Vatamanu) să obţină imagini în exclusivitate de la evenimentul oficial de lansare a lui iPad 2 în Germania. Debutând în Europa ieri, tableta a creat o adevărată isterie, amintind de pasiunea americanilor pentru gadgeturile Apple. Iată că nici publicul german nu se lasă mai prejos…

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Astfel, sute de oameni au aşteptat în faţa magazinului Apple din Munchen pentru a avea ocazia de a achiziţiona un iPad 2. Vânzările au început la ora locală 17:00, iar fanii au aşteptat, fie în picioare, fie pe scaune pliante, fie pe ziare. La un moment dat mulţimea scanda “iPad Zwei” (iPad 2), în vreme ce aplauda şi aştepta lansarea.

Ţipete de bucurie s-au putut auzi cu 5 minute înainte de ora 17:00, semn că Apple are mari fani şi pe acest continent, nu doar în America. Cu o astfel de întâmpinare, suntem siguri că noua tableta dual core Apple, dotată cu camere şi o carcasă mai subţire va mai vinde câteva milioane de unităţi bune în acest trimestru.