Iată noutăţile pe Netflix în mai 2019: sezonul 4 Lucifer, The Rain S2 şi multe altele

0
1501

Parcă luna aprilie a trecut pe nesimţite, în goana spre Paşte, spre vacanţă, spre 1 mai şi căldură. Netflix ne anunţă deja ce a pregătit pentru luna mai, în care în sfârşit ne vom reîntâlni cu “Lucifer”, în mult aşteptatul sezon 4 al apreciatei producţii.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cel mai simpatic diavol din istoria cinematografiei revine de pe 8 mai, cu un sezon 4 în care vom afla ce s-a întâmplat cu Chloe după ce i-a aflat secretul lui Lucifer Morningstar. Pe 12 mai revine şi “Patriot Act With Hasan Minhaj”, cea mai competentă emisiune de comentariu politic şi social, ajunsă la sezonul 3, sau mai bine zis volumul 3.

Fostul corespondent Daily Show oferă o alternativă la showul lui John Oliver de pe HBO, cu o doză de umor ce include şi experienţe şi influenţe din Orient. Vom vedea pe 10 mai şi sezonul 3 din “Easy”, iar pe 17 mai apare sezonul 2 din serialul nordic “The Rain”. Acest sci-fi/thriller prezintă un univers post apocaliptic, în care majoritatea populaţiei a fost ucisă de un virus letal. Doi tineri fraţi încearcă să îşi găsească familia şi prietenii şi să supravieţuiască.

Cine e pasionat de gătit poate savura reality show-ul “Nailed It”, în care cofetari amatori încearcă să recreeze opere de artă culinară, cu premii de 10.000 de dolari în joc. Iar acestea sunt doar serialele. Netflix a pregătit şi câteva filme de lung metraj producţie proprie, precum “Despite Everything”, “The Last Summer”, “Wine Country” (cu câteva actriţe haioase din Saturday Night Live, un potenţial nou “Bridesmaids”) şi “The Perfection”.

Still Laugh In

Vom avea şi noi stand up specials, cu Snoop Dogg, Michael Rapaport şi Saverio Raimondo, dar şi documentare originale Netflix. Cei mici vor primi producţiile “Malibu Rescue” şi “Chip & Potato”. Pe 1 mai, la fix pentru ultimele zile de vacanţă apar şi o serie de titluri licenţiate de Netflix, hituri ca “Bad Boys II”, “The Curious Case of Benjamin Button” şi traumatizantul “Manchester By the Sea”.

Patriot Act with Hasan Minhaj