Iată imagini cu camera Nest şi cu aplicaţia dedicată pentru Android

0
1048

Nest e o companie care la prima vedere nu ar trebui să se bucure de popularitate globală, având în vedere că produs un termostat inteligent… si cam atat. Ei bine, tehnologiile lor au fost atât de revoluţionare şi apreciate de Google încât gigantul a cumpărat Nest cu ceva vreme în urmă. Azi Nest revine în actualitate cu o nouă cameră şi o aplicaţie dedicată.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

new-nest-camera2

Nest avea să fie motorul de la care Google pornea în dezvoltarea unui sistem de tip Internet of Things, automatizând procesele din casele smart. De la termostat se ajunge la sisteme interconectate ce includ becuri cu WiFi, încuietori high tech, termostat evident, plus camere de securitate şi alte mecanisme conectate electrocasnice. De aici s-a ajuns la Google I/O 2015 la Brillo, o platformă derivată din Android şi care permite interconectarea terminalelor mobile cu cele Smart Home.

new-nest-camera1

Revenind la subiectul articolului, Nest Cam apare în imaginea de mai sus şi are un design slim şi revoluţionar. Inspirat de camera Dropcam, acest model vine cu streaming video full HD şi probabil şi captura 1080p, plus un proces de setup simplu. Acesta implica Bluetooth şi coduri QR. Aplicaţia Nest va primi o actualizare care va aduce laolaltă şi modelele Dropcam şi produsele Nest.

Pentru că tot menţionăm Dropcam, Nest a cumpărat această firmă care se ocupă cu camere IP contra a jumătate de miliard de dolari. Să vedem în ce măsură vor respecta intimitatea aceste camere Dropcam/Nest.

new-nest-app2

new-nest-app3

new-nest-app1