Huawei MediaPad M6 Turbo se lansează în China; Tabletă cu difuzoare stereo și răcire pe lichid

1
1473

Din când în când mai aflăm și despre noi lansări de tablete, un exemplu fiind Huawei MediaPad M6 Turbo. Aceasta tocmai ce a debutat pe piața din China și din start numele ne dă de înțeles că are ceva extra la pachet. Este bazată pe modelul de bază M6 de 8.4 inch și aduce câteva noutăți interesante.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Suntem informați că noul dispozitiv vine în două variante de culoare și anume: Phantom Blue (albastru), respectiv Phantom Red (roșu). Acestea sunt versiuni gradient ce afișează tot soiul de culori în funcție de lumina la care sunt expuse. Ecranul rămâne același de pe varianta de bază, adică unul IPS de 8.4 inch cu rezoluție QHD (2560 x 1600 pixeli).

Huawei MediaPad M6 Turbo

Primim procesor Kirin 980 la pachet, 6 GB RAM + 128 GB stocare și soluția grafică Mali-G76. O cameră foto de 13 mpx se află în spate alături de un bliț LED și pentru apeluri video avem o cameră frontală de 8 mpx. La interior găsim de asemenea bateria de 6100 mAh ce promite până la 12.5 ore video playback.

Huawei MediaPad M6 Turbo

Huawei MediaPad M6 Turbo are și difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Atmos și Dolby Vision, iar ca bonus avem răcire pe bază de lichid. Huawei afirmă că sistemul ar fi similar cu cel de pe PC-uri și că temperaturile se reduc cu până la 5 grade. Și GPU Turbo 3.0 este prezent aici, un sistem ce îmbunătățește performanțele în gaming.

Prețul este de 340 euro pentru modelul Wi-Fi, respectiv 380 euro pentru cel cu LTE.