Huawei Honor Band 3 va fi prezentat oficial pe 12 iunie

0
1065

Huawei a confirmat faptul că pregăteşte o nouă brăţară de fitness din seria Honor Band, prin intermediul posterului de mai jos. Este vorba despre Huawei Honor Band 3, care va fi prezentat oficial în data de 12 iunie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Compania a trimis invitaţii presei pentru un eveniment programat pentru 12 iunie şi judecând după imagine, purtabilul va fi rezistent la apă. Obsservăm acele picături care zboară din cifra “3” de pe poster. Certificarea IP67 e în cărţi, ceea ce nu ne miră, pentru că a avut-o şi Huawei Honor Band A2. În mod interesant, pare să lipsească particula “A” din numele noului produs, semn că ar putea fi mai premium decât predecesorul.

Band A2 costă în jur de 30 de dolari, iar dacă sunt incluse funcţii ceva mai high end, mă aştept ca noul model să coste să zicem 50 de dolari poate. Aşteptăm compatibilitate cu iOS şi Android, senzor de puls, ecran OLED curbat şi pedometru. Trebuie spus că la acelaşi eveniment la care debutează purtabilul cel nou va sosi şi telefonul Huawei Honor 9. Acesta ar trebui să aducă o cameră duală şi corp din metal şi sticlă.

Vine cu ecran Full HD de 5.15 inch, 4 sau 6 GB RAM şi procesor Kirin 960.