Huawei anunţă laptopul Honor MagicBook Pro, cu ecran de 16.1 inch, procesor Intel 8th gen

0
1450

Ramura Honor a celor de la Huawei a anunţat astăzi un nou laptop, modelul Honor MagicBook Pro, care vine cu o diagonală atipică. E vorba despre un ecran de 16.1 inch aici, cu rezoluţie Full HD. La interior găsim un procesor Intel Core de generaţie a opta.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest produs e clar gândit să concureze cu laptopurile premium de la ASUS, dar şi cu MacBook-urile Pro. Noul laptop se remarcă prin aspectul ecranului 16:9, dar şi printr-un screen to body ratio impresionant de 90%. Muchiile laterale au grosime de doar 4.9 mm, iar Honor afirmă că notebookul său este mult mai compact decât cele mainstream de 15.6 inch.

La interior găsim un procesor Intel Core i7-8565U de generaţie a opta, dar există şi varianta unui CPU Core i5. Cât despre grafică, avem la dispoziţie un NVIDIA GeForce MX250, iar alte dotări includ 8 GB RAM şi 512 GB stocare SSD. Huawei a integrat senzori de temperatură, care monitorizează temperatura la interior în timp real, schimbând fluxul de aer în funcţie de măsurători, dar şi reducând zgomotul ventilatoarelor.

Honor MagicBook Pro dispune de o baterie de 56 Wh, care ar urma să ofere în jur de 14 ore de autonomie cu o singură încărcare. Stă bine şi la conectivitate cu o antenă duală WLAN şi viteze maxime promise de 1733 Mbps. Ar avea şi o variantă cu ecran tactil şi o cameră web ascunsă în tastatură. Preţul de pornire este de 799 dolari, pentru varianta Core i5, iar varianta cu dotări maxime are 16 GB RAM şi 1 TB, urmând să vină în august.

Laptopul rulează Windows 10 Home şi cântăreşte 1.7 kilograme.