Huawei aduce laptop-urile MateBook D14 și MateBook D15 în România; Acum la precomandă cu smartwatch cadou!

0
2303
Huawei

După cum probabil știți, cei de la Huawei activează și în zona de PC-uri acolo unde au de ceva timp și seria de laptop-uri MateBook. Astăzi aflăm prin intermediul unui comunicat de presă faptul că noile modele MateBook D14 și MateBook D15 au ajuns oficial în România, fiind disponibile la precomandă!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflați că noile modele pot fi achiziționate în regim de precomandă în perioada 21 februarie – 4 martie, în magazinele din București – Huawei Experience Store Băneasa Shopping City și Huawei Experience Shop Afi Cotroceni Mall. De asemenea, pot fi găsite și în magazinele Altex, respectiv Media Galaxy.

Huawei

Despre notebook-urile în sine, aflați că acestea sunt proiectate pentru consumatorii tineri, oferind o experiență multiplatformă care permite utilizatorilor să lucreze cu mai multe dispozitive pe un singur ecran. Avem parte de design atractiv cu muchii înguste ale panoului frontal și diagonale de 14, respectiv 15.6 inch.

Huawei

Modelul MateBook D14 sosește cu ecran IPS LCD de 14 inch ce oferă rezoluție FHD și un aspect 16:9 al imaginii. Se optează pentru un procesor AMD Ryzen 5 3500U de 2.1 GHz aici și pentru o configurație ce implică 8 GB RAM și 128 GB stocare SSD. Laptop-ul are și difuzoare stereo, scanner de amprente și baterie de 56Wh.

Cât despre varianta mai generoasă ca diagonală, aceasta se numește MateBook D15. Se livrează cu un ecran de 15.6 inch FHD, procesor AMD Ryzen 5 3500U și 8 GB RAM. Are grafică Radeon 8, cameră selfie de 1 mpx, difuzoare stereo și baterie de 42Wh. Ambele modele de față rulează Windows 10 Home din fabrică.

Varianta de 14 inch poate fi achiziționată la prețul recomandat de 3.099 lei. MateBook D15 are un preț recomandat de 2.899 lei. În perioada campaniei (21 februarie – 4 martie) produsele beneficiază de o ofertă specială. Astfel vor putea fi achiziționate la un preț cu 100 de lei mai mic decât cel recomandat.

De asemenea, în perioada de precomandă veți primi cadou un ceas inteligent Huawei Watch GT. Acesta va fi oferit pentru fiecare laptop MateBook D achiziționat. Aveți mai jos prețurile practicate pe Altex.ro!

Prețuri Huawei MateBook D: