Huawei a prezentat un televizor cu diagonală de aproape 2 metri şi Harmony OS: Vision Smart Screen TV

0
1859
Huawei

Huawei a început să lanseze televizoare încă din această vară şi unele inedite, pentru că au Harmony OS la bord. Acum seria Vision Smart Screen TV include un nou model, anunţat ieri. E vorba despre o unitate cu diagonală de 75 inch, adică 190 de centimetri. Avem detalii despre acest model mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Va costa în jur de 8000 de lei şi va fi un televizor premium, cu muchii foarte înguste în jurul ecranului. Are şi o cameră pop up sus, cu filmare Full HD la 30 FPS. E utilizată pentru videoconvorbiri şi pentru detecţia mişcărilor corporale, utilă la softurile de fitness şi unele jocuri. Precomenzile sale încep pe 12 decembrie, iar televizorul ar trebui să fie în magazinele din China pe 24 decembrie.

Designul e similar cu al modelelor mai mici, iar ecranul e pe bază de panou Quantum Dot cu rata de refresh de 120 Hz şi rezoluţie 4K. Are şi funcţie HDR Boost şi gama de culori 100% NTSC. Atinge până la 750 de nits de luminozitate. Noul Vision Smart Screen TV are un procesor quad core Honghu 818, cu nuclee Cortex A73 şi GP Mali G65. Adopta şi 4 GB RAM, 64 GB stocare şi până la 9 difuzoare, cu output de 65W.

Include 2 tweetere, 1 woofer puternic şi radiatoare pasive. Are şi o funcţie specială de casting, care proiectează pe ecran fix ce vedem pe telefonul nostru. În ce priveşte conectivitatea, avem parte de 3 porturi HDMI 2.0, porturi USB 3.0, conector Ethernet şi suport WiFi dual band sau Bluetooth 5.0. Are şi asistent virtual din China, Xiaoyi pe numele său.