HTC Hero a fost prezentat oficial; incredibila interfata HTC Sense in actiune (Video)

0
561

Mult-asteptatul eveniment HTC organizat ieri la Londra l-a avut in centru pe HTC Hero, dar noi am fost impresionati mai degraba de urmasul interfatei TouchFLO 3D, Sense UI. Retineti si faptul ca acesta este primul telefon Android care suporta tehnologia Flash si multitouch.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

htc-hero

Handsetul vine cu un display touchscreen de 3.2 inchi, cu suport multitouch, un procesor de 528 MHz, un slot pentru carduri microSD, busola digitala, AGPS, jack audio (3.5mm) si senzor G. Lista de dotari este completata de o camera de 5 megapixeli cu autofocus si un buton Search, care permite accesarea serviciilor de social networking dar si o cautare complexa printre contacte, mailuri si online.

Revenind la superba interfata HTC Sense, aceasta are la baza 3 principii: “sa fie al meu”, “ramai aproape” si “descopera neasteptatul”. De asemenea, aflam ca handsetul suporta Flash, chiar din gura unui oficial, care prezinta avantajele tehnologiei pe acest handset:

Printre functiile lui HTC Hero se numara si “Perspectives”, care integreaza contacte, servicii de social networking si email. Intre timp, cu ajutorul functiei “Scenes”, veti putea schimba profilul lui Hero, trecand din mod business in divertisment si invers cu usurinta.

Sursa