PBX TV, un nou serviciu de streaming TV, disponibil pe mobile si PC-uri

1
1091

Cei de la Mobilissimo au avut ocazia sa stea de vorba cu Razvan Matei, director tehnic al PBX TV, cel mai nou serviciu de streaming TV made in Romania. Cu aceasta ocazie aflam ca aplicatia PBX TV este compatibila cu PC-uri ce ruleaza Windows, Linux sau Mac-uri, terminale mobile (Windows Mobile, Symbian si iPhone in curand), sisteme set top box si computere de bord auto.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

pbx-tv-pe-htc-touch-diamond

Editorii Mobilissimo au testat aplicatia pe un HTC Touch Diamond, declarandu-se incantati de potentialul sau si exista chiar si un clip video care demonstreaza functiile sale. Printre canalele TV pe care le puteti urmari prin intermediul acestui serviciu, se numara Antena 3, B1, CCTV4, CCTV9, Duna, DW TV, Kanal D, Kiss TV, Money Channel, Music Channel, OTV, Party TV, Realitatea, Speranta TV, Trinitas TV, TV 5, TV Alpha Media, TVR1, TVR2, TVR 3, U, dar si canale cu plata.

Softul este disponibil aici si aflam ca e posibil ca in viitor PBX TV sa fie suportat si pe platforma Android. Taxa aplicata pentru unele programe TV provine din tariful practic pentru retransmiterea acestora. In plus, aflam ca PBX TV vine si cu o oferta prepay pentru abonamente TV, permitand utilizatorilor sa aleaga doar anumite canale pe o durata limitata, pe baza creditelor achizionate.

Sursa