HTC Desire 19s este un nou telefon midrange, cu cameră triplă, preţ sub 200 dolari

0
1247
HTC Desire 19s

HTC continuă să activeze timid pe piaţa smartphone, anunţând de această dată un telefon midrange. E vorba despre HTC Desire 19s, un terminal midrange cu cameră triplă şi preţ sub 200 de dolari. Acesta este un succesor spiritual pentru Desire 12s de anul trecut. Avem detalii despre el mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul venit aduce un ecran de 6.2 inch, cu panou IPS LCD şi rezoluţie HD+, plus aspect 19:9. Ecranul are breton picătură, în care se află ascunsă o cameră selfie de 16 MP. Un plus e faptul că terminalul are un corp din sticlă şi metal, chiar şi la acest preţ accesibil.

HTC Desire 19s

Telefonul are partea din spate împărţită în două: zona lucioasă sus şi cu o textură punctată în jos. Camera principală este una triplă, cu senzor de 13 MP principal, cu deschidere F/1.9, alături de o cameră de 5 MP ultra wide şi una de 5 MP pentru Bokeh. La interior se afla un procesor MediaTek Helio P22, alături de 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus slot microSD.

HTC Desire 19s rulează Android 9.0 Pie cu HTC Sense aplicat peste. Are o baterie de 3850 mAh, cu încărcare la 10W via port USB-C. Mai vine şi cu jack audio şi suport NFC. Cât despre culori, soseşte pe un verde albăstrui şi un negru lucios. Handsetul se vinde deja în Taiwan şi ar trebui să ajungă şi pe piaţa internaţională până la final de an.

Sună a rival de Galaxy A50 cu CPU şi camere mai modeste.