HP produce acum laptopuri Envy cu carcasă din lemn (parţial)

0
800

HP experimentează cu noi materiale pentru laptopurile sale şi după piele, acum trece la lemn. Noua serie HP Envy Wood inaugurează această abordare. Nu vă imaginaţi că întreg laptopul e din lemn ca o boxă fancy, ci mai degrabă că avem o zonă de palm rest acoperită cu lemn.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Modelele HP Envy 13, Envy 17, Envy x360 13 şi Envy x360 15 au toate această abordare, fiind disponibile în variantele “Nightfall Black cu lemn de nuc”. Există şi o variantă Ceramic White cu mesteacăn şi una Natural Silver cu mesteacăn pal. HP afirmă că modelul din lemn variază de la laptop la laptop, oferind unicitate fiecărui produs.

În afară de alegerea inedită de material, laptopurile îşi păstrează aceleaşi dotări ca şi predecesorii lor cu carcasă metalică. Diferenţa e că primim şi generaţii noi de procesoare Intel Core şi cipuri AMD Ryzen de generaţie a doua, cu GPU Vega la pachet. Seria Envy Wood vine la toamnă, la fix pentru covorul de frunze galben-maron care te induce în atmosfera tomnatică.

Nu avem încă preţuri pentru aceste produse, dar nu mă aştept să fie diferenţe mari faţă de variantele originale. Să sperăm că lemnul integrat pe aceste laptopuri va fi protejat de inevitabilele stropiri cu cafea, ceai sau apă.