HP lansează o serie de produse destinate utilizării în domeniul medical; Pe listă avem un monitor, un notebook și un PC AIO

0
855
HP

Zona medicală este privită cu mare interes și de către companii precum HP, aceasta anunțând de curând lansarea unui lineup de produse destinate utilizării în acest domeniu de pe piață. Vorbim despre un notebook, un monitor, dar și un computer de tip all-in-one pe care îl vedeți mai sus.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Primul de pe listă este notebook-ul HP EliteBook 840 G5 Healthcare Edition, primul laptop creat pentru domeniul medical. Acesta vine echipat cu software-ul HP Easy Clean care permite dezactivarea input-ului pe bază de tastatură, touchscreen sau touchpad pentru a se putea curăța cu dezinfectant fără probleme.

Urmează PC-ul All in One numit HP EliteOne 800 G4, dispozitiv ce include un modul RFID și un sistem biometric de autentificare. Are și o cameră duală frontală de tip pop-up care potrivit celor de la HP le va permite medicilor să înregistreze pacienții în baza de date mai rapid.

Nu în ultimul rând avem monitorul HP Healthcare Edition Clinical Review, produs cu modul RFID și conectivitate USB-C. Toate aceste dispozitive respectă cerințele actului HIPPA și aflăm că lansarea lor va avea loc în perioada mai-iunie.