Pavilion Aero 13 devine cel mai ușor laptop din portofoliul HP; A debutat azi și sosește cu CPU-uri AMD din seria Ryzen 5000

0
557
Pavilion Aero 13
Pavilion Aero 13 devine cel mai ușor laptop din portofoliul HP; A debutat azi și sosește cu CPU-uri AMD Ryzen

HP a anunțat astăzi oficial notebook-ul Pavilion Aero 13. Acesta este un dispozitiv foarte ușor, cântărind mai puțin de un kilogram. De asemenea, este primul laptop din portofoliul companiei cu un raport corp-ecran de peste 90%, având margini foarte înguste. Avem detalii despre HP Pavilion Aero 13 mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pavilion Aero 13 oferă un display de 13.3 inch în diagonală cu rezoluție 2.5K și aspect ratio de 16:10. Luminozitatea atinge 400 de nits, iar notebook-ul poate reda 100% din gama de culori Adobe sRGB. Merită menționat că dispozitivul este realizat din materiale plastice reciclate, iar vopseaua folosită este pe bază de apă. HP spune că notebook-ul a primit certificarea Energy Star, demostrând astfel sustenabilitatea sa.

Aero 13 este disponibil în nuanțe precum roz, gri, alb și auriu La interior regăsim procesoare AMD din seria 5000. În configurație de top notebook-ul sosește cu CPU AMD Ryzen 7 5800U, până la 16GB RAM și 512GB stocare via SSD. Totodată, companai susține că autonomia acestui laptop poate atinge 10.5 ore.

Pe partea de conectivitate regăsim un port HDMI (Full size), 2 porturi USB-A și un singur port USB-C. Avem și un jack de 3.5 mm pentru căști, dar și un scanner de amprente pentru extra securitate. Sunetul este asigurat de Bang & Olufsen și este redat printr-un sistem de două difuzoare. Camera web filmează 720p. În rest, laptopul sosește cu conectivitate Bluetooth 52 și Wi-Fi 6.

Rulează Windows 10, iar HP ne promite și upgrade gratuit la Windows 11. În configurație standard notebook-ul se va comercializa pentru suma de 749 USD. HP Pavilion Aero 13 va fi disponibil în SUA începând cu jumătatea lunii iulie. Nu avem încă detalii despre disponibilitatea din Europa.