Honor MagicWatch 2 este un nou ceas inteligent cu autonomie de 2 săptămâni, ecran AMOLED de 1.39 inch

0
706
MagicWatch 2

Brandul Honor al celor de la Huawei a lansat un nou ceas inteligent: Honor MagicWatch 2. Costă 187 de euro şi se găseşte deja pe site-urile Amazon şi eBay, dar şi pe site-ul oficial Honor. Vine cu un design elegant, autonomie generoasă şi funcţii de fitness. Le aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

MagicWatch 2 propune o baterie cu autonomie de 2 săptămâni, dar şi un procesor Kirin A1 şi un corp subţire din metal. Permite realizarea şi preluarea de apeluri via Bluetooth, de pe telefon, dar şi monitorizare a somnului cu multipli metrici. Monitorizează stresul, pulsul şi are şi GPS tracking.

MagicWatch 2

Toate datele sunt afişate pe un ecran AMOLED de 1.39 inch color şi tactil. Varianta de 46 mm a ceasului, cea disponibilă pe negru (Charcoal Black) va sosi în magazine pe 20 decembrie. Va mai fi şi o varianta Agate Black de 42 mm, care vine la început de an 2020. Ambele pun la bătaie 15 moduri de fitness, cu 8 implicând activităţi la exterior şi 7 la interior.

MagicWatch 2

E vorba despre alergat, urcat pe munte, ciclism, triatloane şi înot în piscna interioară, dar şi antrenamente de forţă şi vâslit. Sunt şi 13 cursuri special de alergat, pe grade de dificultate. De somn se ocupă Huawei TruSleep 2.0, care identifică 6 tipuri de afecţiuni ale somnului.

Ceasul rezistă până la 50 de metri adâncime în apă şi măsoară şi caloriile arse. Puteţi realiza apeluri folosind căşti Bluetooth, sau cu microfonul şi difuzorul integrat. Ceasul afişează şi date meteo, are alarma timer, funcţie Find My Phone și notificări.