Google răspunde utilizatorilor care au probleme cu Google Pixel 2 XL, legat de burn in deocamdată; Promite un fix software

0
996

Google Pixel 2 XL a fost marcat de atât de multe probleme, încât am început să le pierdem şirul. Cert e că le putem organiza pe 2 categorii: probleme cu sunetul şi probleme cu ecranul. Google ia poziţie faţă de efectul de burn in care apare pe ecranul unora dintre unităţile Pixel 2 XL, dar şi legat de calibrarea coloritului.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primă fază Google a declarat că testele extinse ale lui Pixel 2 XL au arătat că nivelul său de uzură şi denaturare a imaginii este comparabil cu cel al panourilor OLED de pe alte telefoane premium. Marele G a mai afirmat şi că “îmbătrânirea prematură” a panoului nu afectează experienţa de zi cu zi a utilizatorului şi nu este vizibilă în scenarii normale de utilizare.

Totuşi Google a subliniat că va încerca totuşi să rezolve problema printr-o actualizare de software. Aceasta ar urma să facă bara de navigaţie mai difuză după o perioadă de inactivitate şi să reducă luminozitatea maximă cu 50 de unităţi nits. Dezvoltatorii de aplicaţii vor fi încurajaţi să folosească bare de navigaţie albe, în locul celor negre, pentru a reduce problemele de burn in. Pentru a rezolva problema culorilor, Google ar urma să ofere un mod care modifică saturarea imaginii, pentru a obţine cele mai realiste nuanţe posibile.

De asemenea am mai aflat că telefoanele Google Pixel 2 şi Pixel 2 XL primesc o garanţie pe 2 ani acum, inclusiv cele vândute deja. Aşteptam acum ca Google să ia măsuri şi legat de sunetele ciudate scoase de difuzoare , de captura audio slabă la filmare şi de mecanismul de polarizare a ecranului.