Cutiile lui iPhone X gata de livrare fotografiate în depozit; Vedem un scurt unboxing (Video)

0
1283

Pe 27 octombrie au început precomenzile pentru iPhone X, iar pe 3 noiembrie ar trebui să înceapă şi livrările. Mult aşteptatul iPhone cu ecran OLED ar urma să fie disponibil în 2-3 milioane de unităţi iniţial, judecând după ultimele scăpări, iar azi vedem şi imagini cu cutiile handsetului, dar aruncăm o privire şi la interiorul cutiei, un soi de mini unboxing.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Recent am avut ocazia să vedem un hands on scurt cu terminalul realizat de fiica unui angajat Apple. E vorba despre versiunea finală aici, deci nu mai era loc de buguri şi aplicaţii care nu se încadrează corect pe ecranul de 5.8 inch. Imaginile pe care vi le prezentăm acum provin dintr-un depozit, unde cutiile sunt pregătite să fie livrate spre Apple Store-uri.

Mai vedem şi spatele terminalului, cu camera duală orientată vertical şi ieşind în relief. Avem mai jos şi un scurt clip de 8 secunde, care ne arată ce se află sub capacul cutiei. Ca şi la iPhone 8 vedem întâi plicul cu stickere, manual şi cheiţa metalică, apoi evident telefonul. Din păcate nu apucăm să vedem şi accesoriile, dar e probabil vorba despre aceeasi combinaţie de încărcător, cablu Lightning, adaptor Lightning to 3.5 mm şi căşti pe care o vedem la iPhone 8.

https://www.instagram.com/p/BazdonnnClk/

Grosul publicului mai are de aşteptat săptămâni bune până soseşte telefonul cu Face ID. Până atunci aşteptăm şi primele recenzii şi impresii, pentru că bănuiesc că bloggerii şi vloggerii vor primi unităţi înaintea publicului. Nu este loc de greşeli pentru Apple, având în vedere hype-ul lui iPhone X, dar şi loviturile pe care le-a luat rivalul Google (şi LG) cu Pixel 2 XL.